• Contura Radiance Edge

   10,900.00 kr

   Den infällda modellen Edge är ramlös och blir därför ett diskret ”hål i väggen” med endast en tunn kant i liv med väggen. Själva flambilden och glödbädden blir blickfånget. Uttaget i väggen behöver bara vara 180 mm djupt.

  • Contura Radiance Glas

   14,900.00 kr

   Ramen i massivt glas ger en högblank omramning till din eldstad. Du kan välja mellan vitt eller svart glas. På bilderna ser du skillnaden mellan den bärnstensfärgade och den blåaktiga flambilden. Flambilderna påverkas inte av ramen du väljer, båda varianterna finns i alla modeller. Glasramen har även en effektfull LED-bakgrundsbelysning…

  • Contura Radiance Stål

   13,900.00 kr

   Stålramen har en enkel och modern design, mattare finish än ramen i glas och finns i grafit, elfenben och rödmetallic. Bakgrundsbelysningen i modern LED-teknik kan ställas in i 12 kulörer efter vilken stämning du vill skapa för tillfället. LED-belysningen styrs liksom flammorna med fjärrkontrollen och kan ställas in att växla…

  • Contura Radiance Verve XS

   14,900.00 kr

   Den infällda modellen Verve XS har en mer kraftfull ram än den diskreta Edge. Den tredimensionella ramen ger eldstaden ett djup och är synlig från rummets alla vinklar. Verve XS är i stål med grafitfinish.

  Elektriska eldstäder

  Elektriska eldstäder i Halmstad

  En öppen spis skapar en varm och trevlig stämning i hemmet. Om du av någon anledning inte kan eller vill ha en vedeldad kamin kan du istället ha en elektrisk eldstad. En elektrisk öppen spis är en dekorationsbrasa som skapar en illusion av eld. Den kan i vissa fall även avge värme, vilket ytterligare förstärker känslan av att det är en riktig eld. Med särskilda tekniker och material skapas en verklighetstrogen brasa som ger en varm och mysig atmosfär.

  Genuin känsla och stämning utan risker

  Konstgjorda brasor sprider samma härliga stämning som en naturlig eld vilket gör att du kan skapa den hemtrevliga stämning du vill ha även utan riktig eld. En elektrisk eldstad, eller s.k. fejkade öppen spis, är framför allt populär i hushåll med småbarn och djur. Du behöver inte tänka på skyddsavstånd från elden vilken innebär att du kan ta ut svängarna och vara kreativ med denna inredningsdetalj. Kanske vill du ha en elektrisk eldstad på platser där man i vanliga fall inte kan ha en öppen spis, till exempel i sovrummet eller i hallen.

  Ta företagets lokaler till nästa nivå

  Konstgjorda brasor, som dekorationsbrasa från Heat (länk till relevant produkt), passar även perfekt på offentliga platser och kontorsutrymmen där riktig eld inte är tillåten av säkerhetsskäl, till exempel i en reception. En högkvalitativ elektrisk eldstad kan dessutom anpassas efter tillfälle och humör eftersom ljuset kan förändras med olika lampor och inställningar.

  Elektriska eldstäder från Contura

  Contura är en mycket populär tillverkare av elektriska eldstäder. De erbjuder ett stort antal dekorationsbrasor där lampor och vattenånga bildar en effektfull och verklighetstrogen konstgjord eld. Elektriska eldstäder från Contura är berömda för sin innovativa flamteknik och snygga design. De har ett stort sortiment med olika sorters konstgjorda brasor i olika storlekar, färger och prisklasser. Skenet från eldstaden är avgörande för stämningen i hemmet. Contura erbjuder alltifrån mysigt bärnstensfärgat ljus till blått modernt ljus, vilket gör det möjligt för alla att hitta en passande dekorationsbrasa för just deras hem.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Du har inga produkter i varukorgen.