>
>
>
HETA Scan-Line 800M Sidoglas

HETA Scan-Line 800M Sidoglas

Scan-Line 800M med sidoglas är en uppfräschad utgåva av den klassiska 800-serien, stramare i uttrycket med helt raka sidor. Scan-Line 800M med glas är en vidareutveckling av den klassiska 800-serien, som bevarar samma smarta och stilfulla design i primärt gjutjärn på de synliga ytorna. Scan-Line 800M med sidoljus är miljövänlig, snygg och praktiskt i ett, och fungerar som en stilfull skulptur i hemmet.

Scan-Line 800M-serien består av tre olika serier, som naturligtvis levereras enligt kundens önskemål. Dessutom finns i standardprogrammet varianter med möjlighet till ackumulering av stora mängder värme, bakugn och brännkammare med varierad höjd, så det finns en unik möjlighet att anpassa kaminen efter ens egen personliga inredningsstil.

Modellerna Scan-Line 800M och Scan-Line 820M finns nu också med sidoljus, som gör att man kan se de snygga lågorna från flera sidor, vilket gör kaminen ännu mer stilfull och skulpturliknande i hemmet. Den snygga designen går naturligtvis inte ut över den perfekta förbränningen.

- +
Kategorier: , ,

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Du har inga produkter i varukorgen.